Betting utan konto

Det finns inte mycket som är lika smidigt vad gäller en spelupplevelse som betting utan konto. Att slippa allt krångel är det många som vill göra och därför är det oerhört smidigt att spela hos ett spelbolag som tillhör kategorin betting utan konto. På så sätt kan du också upptäcka alla fördelar som det innebär att spela utan traditionell registrering.

Betting utan konto började dyka upp lagom till den svenska licensen infördes. Det var den 1 januari 2019 som detta infördes och då fanns det utmärkta möjligheter till att få en betydligt smidigare spelupplevelse än vad som varit fallet tidigare. Detta har förändrat marknaden i grunden till det bättre och idag väljer de flesta spelbolag med snabba uttag och Mobilt BankID som nyckel till registrering, insättning och uttag.

betting utan konto

Svensk licens är ett krav för betting utan konto

För att betting utan konto ska vara möjligt behövs BankID. Och spelbolag som har BankID måste ha svensk licens eftersom BankID ägs av Sveriges banker och Sveriges banker inte får samarbeta med spelbolag utanför det svenska licenssystemet.

Vi har givetvis enbart spelbolag med svensk licens på denna sida för att garantera dig en trygg spelupplevelse. Då har du Spelinspektionen i ryggen om något skulle hända. Samtidigt får du också skattefria vinster vilket givetvis är en enorm fördel för dig som spelare. Därmed är det smartaste valet att enbart spela hos bettingsidor med licens från Spelinspektionen även om det innebär att du maximalt får ta emot ett bonuserbjudande per licenstagare.

Pay N Play Betting

Det var Trustly som kom på konceptet Pay N Play betting. De ville göra det smidigare för såväl spelare som spelbolag. Många spelare var trötta på den jobbiga processen när de höll på att registrera sig hos spelsidan. Flera sidor skulle fyllas i vilket var jobbigt. Det innebar att många hoppade av mitt i processen vilket innebar att spelbolagen tappade potentiella kunder.

Om man väl tog sig igenom registreringsprocessen skulle man sedan göra en insättning med exempelvis VISA eller Mastercard. Kortnummer, CVV-kod och bäst före-datum skulle fyllas i. Processen var helt enkelt väldigt jobbig för alla parter.

Därför kom Trustly på en fantastisk lösning som kom att kallas för Pay N Play. Det innebär att man som spelare inte behöver registrera sig på det gamla sättet. Istället gör man en insättning med Trustly som inte ens tar någon minut. De fungerar som en mellanhand mellan dig och din internetbank. I samband med att du gör din insättning – som du bekräftar med mobilt BankID – kommer du också att få ett konto skapat per automatik. Därmed har de slagit ihop processerna för registrering och insättning till en och samma vilket självklart är extremt smidigt.

Uttagen är den största skillnaden

Den absolut stora skillnaden tack vare Pay N Play Betting är dock uttagen. Denna process är betydligt bättre än vad som varit fallet tidigare. Det är nästan ångestframkallande att tänka på hur det gick till förut. Spelbolagen skulle verifiera dig med fler dokument än om du vill ansöka om ett visum till Nordkorea. Kopia av Pass/ID, körkort, adressbevis, bild på kontokort, bankutdrag och fan och hans moster var krav för att man skulle få ut sina vinster. Dessutom tog det dagar – ibland veckor – att få ut sina vinster.

Så är inte fallet med Trustly Pay N Play. Där är det istället så att du får uttagen på direkten. Du begär bara uttag med Trustly och därefter kommer du att få pengarna på några minuter. Ingen verifiering med dokument krävs heller. Istället är allt som behövs BankID och därefter får du alla vinster direkt. Så smidigt vill man alltid ha det och som tur är kommer betting utan konto att fortsätta vara populärt.

Swish är en populär betaltjänst

Swish är den betaltjänst som växer snabbast hos spelbolagen. Till en början var det enbart hos Svenska Spel och ATG som Swish fanns tillgängligt. Men när svensk licens infördes så började flera nya innovativa casinon ge möjlighet att använda Swish för insättningar.

Ett bra tag var det bara vid insättningar som Swish gick att använda. Men idag ser det annorlunda ut när du istället kan använda dig av Swish också vid uttag. Det är en extremt bra betaltjänst som du garanterat kommer att uppskatta. Här får du nämligen också både insättningar och uttag på direkten vilket är väldigt skönt.

Kan andra betaltjänster ge snabba uttag?

Många undrar om det finns andra betaltjänster som kan ge snabba uttag förutom Swish och Trustly. Svaret är ja på den frågan även om det varierar hur det ligger till. Vill du också ta emot en spelbolag bonus är det vissa spelsidor som inte tillåter alla insättningsmetoder.

Zimpler är ett exempel på en betaltjänst som många uppskattar. Då kommer du att ges möjlighet att använda dig av den mobila betaltjänsten som du kan koppla till ditt bankkonto eller kontokort. Även här sker uttagen på direkten vilket är en stor fördel.

E-wallets kan vara en väg att gå

För den som vill ha snabba uttag kan E-wallets vara en väg att gå. Då kommer du att exempelvis kunna använda dig av Skrill eller Neteller eller varför inte ecoPayz? Dessa betaltjänster har såväl insättningar som uttag utan något krångel.

Nackdelen som vissa känner är att man med en E-wallet inte får in pengarna till sitt bankkonto. Det är visserligen möjligt att föra över sina vinster från Skrill och de andra alternativen till bankkontot men det brukar ta några dagar. Därför är det ofta bättre att istället skaffa ett gratis Mastercard Prepaid som du kan koppla till ditt saldo.

Summering betting utan konto

Det finns inte mycket som varit lika positivt för punters som betting utan konto. Att få en så fin spelupplevelse med BankID och slippa registrering och väntetider på uttag är givetvis fantastiskt. Allt som behövs är mobilt BankID för att du ska få en riktigt härlig spelstund utan något krångel.

Det blir också lättare att prova på många spelbolag när man kan bli medlem på minuten och sedan vända sig till nästa spelsida om man vill det. Därför är det också bra med konceptet för bonusjägare. Betting utan konto är bra för alla spelare, oavsett om man föredrar Premier League betting eller något annat.