bingobonus

Bingospel med bonus

En strategi för att behålla så mycket som möjligt av spelkassan är att spela för någon annans pengar. Nu är det inte meningen att du ska stjäla pengar eller lura någon, vad du ska göra är att leta efter casinobonusar. Det kan vara matchningsbonusar på din insättning, det kan vara en välkomstbonus i form av gratis pengar och det kan vara att du får en inbjudan att spela i ett gratis bingorum.

Om du kan välja bingorum så kan du begränsa konkurrensen om vinsterna. Du kan välja ett bingorum där det inte är så många som spelar och du kan välja att spela då det är låg beläggning i det bingorummet. Nackdelen är att det kan bli låga vinster då det inte är så många som har satsat så håll utkik efter bingorum som har en fast jackpott och spela på den.

Spela med autoplay på flera brickor

De flesta som framför idéer och strategier vad gäller bingo är överens om att det är klokt och bra att spela med flera brickor på en gång. Att välja rätt brickor återkommer vi till men samtidigt kan man konstatera att det är stressigt att hålla reda på flera brickor på en gång. Lösningen heter då autoplay som är en funktion som sköter spelet automatiskt. Du missar ingen vinst men mycket av tjusningen går förlorad.

Hur ska man då välja vilka brickor man ska spela med? Här finns två teorier som står i rak motsats till varandra. Den ena teorin säger att du ska välja brickor där ett stort antal nummer är identiska, slår dessa nummer in så har du chans på att dubbla din vinst. Den andra teorin är att så få nummer som möjligt ska vara desamma, med spridning så ökar chansen att pricka in fler nummer.

Två kända strategier, Tippet och Granville

En brittisk matematiker vid namn Tippet har lanserat teorin om att ett bingospel med 75 nummer har ett medianvärde på 38. Ju längre ett spel pågår desto närmare kommer de utropade numren att närma sig medianvärdet. Du ska därför välja brickor med så många nummer som möjligt så nära 38 det bara går. Är däremot ett spel av en kortare karaktär ska du välja brickor med nummer som närmar sig 1 och 75.

Granville, en amerikansk skribent och analytiker skapade en annan strategi som han byggde på sannolikhet samt den kaosartade spridningen av nummer som uppstår då nummer dras i ett bingospel. Han menade att man ska undvika att välja brickor där den sista siffran i numren är de samma. Man ska alltså undvika brickor med nummer som 4, 14, 24 och så vidare. Går nummer fyra först så finns det färre nummer som slutar på 4 kvar.

Spela många billiga omgångar

Du kan välja att spela många billiga omgångar eller flera dyra omgångar med en viss spelkassa. Du bör välja att spela flera billiga då det ökar dina chanser att vinna betydligt. Om du sätter dig ner för att spela ska du hänga med i spelet så länge som möjligt och spela så många spel som möjligt. Chansen att just dina nummer kommer upp ökar med tiden enligt den strategin.

Vem blev rikast på strategierna?

Vi måste först som sist slå fast att bingo är ett rent slumpspel, ja det är nästan urtypen för hur ett spel ska vara för att helt och hållet styras av slumpen. Det är därför mycket tveksamt om man ska lägga ut dyra pengar på att köpa dyra strategiböcker. Det är inte troligt att du blir rik genom att följa dessa, de enda som tjänar på strategierna är de som har skrivit böckerna. Om du är intresserad av att ta reda på mera fakta om bingo så ska du surfa in på hemmabingo.nu och läsa vidare där. De har en hel del fakta i ämnet.